Ροφήματα

Hazelnut CoffeeΠεριγραφή
Γενικά : Ο  Καφές Φουντούκι είναι ένα στιγμιαίος καφές από εξαιρετικό χαρμάνι ποιοτικού ακατέργαστου καφέ, με πλούσιο άρωμα φουντουκιού, εμπλουτισμένος με απόσταγμα Ganoderma Lucidum.

Ειδικότερα : Πλούσιο άρωμα φουντουκιού και εξαιρετική κρεμώδη γεύση. Σε συνδυασμό με τα 150 αντιοξειδοτικά και 200 φυτοθρεπτικά συστατικά του Ganoderma Lucidum, αποτελεί ένα κορυφαίο συνδυασμό γεύσης και υγείας.

Μπορεί να βοηθήσει:

1) Στον έλεγχο της όρεξης. 
2) Στην τόνωση και την ενέργεια.
3) Στην αποτοξίνωση.
4) Στην αναζωογόνωση του οργανισμού.
5) Στο καρδιαγγειακό μας σύστημα.  
6) Στην ποιότητα του ύπνου.
7) Στην ενδυνάμωση των οργάνων για την αποβολή των τοξινών.
8) Στην ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας.

Τρόπος χρήσης: 

Αδειάζουμε το περιεχόμενο σε μία κούπα και στην συνέχεια ανακατεύουμε με ζεστό νερό.
Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.
• Η συσκευασία περιέχει 20 φακελάκια. 
• Η κάθε μερίδα έχει 23gr περιεχόμενο.
• Bάρος συσκευασίας 460 grΜαύρος καφές

Περιγραφή
Γενικά : Ο κλασσικός Gano Καφές είναι ένα στιγμιαίος καφές, από εξαιρετικό χαρμάνι ποιοτικού καφέ εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Ganoderma Lucidum.

Ειδικότερα : Πλούσιο άρωμα και κλασσική γεύση. Ο Gano καφές αποτελεί τον κορυφαίο μη βιομηχανοποιημένο καφέ. Μη έχοντας υποστεί καμία χημική επεξεργασία, κρατάει όλα τα αντιοξειδοτικά συστατικά του κλασσικού καφέ, και σε συνδιασμό με τα 150 αντιοξειδοτικά και 200 φυτοθρεπτικά συστατικά του Ganoderma Lucidum, αποτελεί τον κορυφαίο συνδυασμό γεύσης και αποτοξίνωσης.

Μπορεί να βοηθήσει:

1) Μας δίνει φοβερή τόνωση και ενέργεια, χωρίς να επιδρά στο νευρικό μας σύστημα.    
2) Στο ζάκχαρο.
3) Στην αποτοξίνωση.
4) Στο καρδιοαγγειακό μας σύστημα.

Τρόπος χρήσης: Πολύ απλά αντικαθιστούμε τον καφέ που πίνουμε με το υγιεινό καφέ της GANO EXCEL.
Μπορούμε να πιούμε όσους καφέδες θέλουμε δίχως να έχουμε τις παρενέργειες που δίνουν οι καφέδες του εμπορίου.
Σερβίρεται ζεστός, κρύος ή φραπέ όπως ακριβώς ο συμβατικός Nes Cafe.


  
• Η συσκευασία περιέχει 30 φακελάκια. 
• Περιεκτικότητα σε Ganoderma Lucidum 2% 
• Bάρος συσκευασίας 150 gr.Koppe 3 in 1

    

Περιγραφή
Γενικά : Ο Καφές 3 σε 1, αποτελεί ένα θρεπτικότατο ενεργειακό ρόφημα που περιέχει εκχύλισμα Ganoderma lucidum, καφέ υψηλής ποιότητας, ορό μη ζωϊκού γάλακτος και ζάχαρη βιολογικής καλλιέργειας.

Ειδικότερα : Έχει σαν βάση απόσταγμα ελαίου GANODERMA LUCIDUM, απόσταγμα κορυφαίου μη βιομηχανοποιημένου καφέ Αράπικα, μαύρη ζάχαρη και ορό γάλακτος.

Μπορεί να βοηθήσει:

 •  Στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
 •  Στην καταπολέμηση της οισοφαγικής παλινδρόμησης και της καούρας.
 •  Μας δίνει τόνωση και ενέργεια δίχως να επιδρά στο νευρικό μας σύστημα.
 •  Βοηθάει πάρα πολύ σε προβλήματα του στομαχιού, τα οποία προέρχονται ή από κρύωμα ή από χρήση αλκοόλ ή από κακή διατροφή.
 •  Βοηθά στο κάψιμο των λιπών του οργανισμού και στη συνέχεια τα μετατρέπει σε ενέργεια.

Τρόπος χρήσης:  Πίνεται ζεστός ή και κρύος.
Πολύ απλά αντικαθιστούμε τον καφέ που πίνουμε με το υγιεινό καφέ της GANO EXCEL
Δεν το συνιστούμε σε άτομα που πίνουν σκέτο τον καφέ τους επειδή έχει ζάχαρη και ενδεχομένως να μην τους αρέσει.
Μπορούμε να πιούμε όσους καφέδες θέλουμε δίχως να έχουμε τις παρενέργειες που δίνουν οι καφέδες του εμπορίου.• Η συσκευασία περιέχει 20 φακελάκια. 
• Περιεκτικότητα σε Ganoderma Lucidum 0.95% 
• Bάρος συσκευασίας 480 gr.Brown Romance - Σοκολάτα

    
Περιγραφή
Γενικά : H NG Σοκολάτα της Gano Excel είναι ένα αναζωογονητικό ρόφημα που παράγεται από εκχύλισμα Ganoderma Lucidum, από υψηλής ποιότητας κακάο και από κρέμα αποβουτυρωμένου γάλακτος.

Ειδικότερα : Αποτελεί ένα θρεπτικό και γευστικό ρόφημα που περιέχει απόσταγμα ελαίου Ganoderma Lucidum, κρέμα αποβουτυρωμένου γάλακτος και υψηλής ποιότητας κακάο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ρόφημα για όλες τις ηλικίες και όλες τις ώρες της ημέρας. 

Μπορεί να βοηθήσει:

 •  Αυξάνει την άμυνα του οργανισμού μας.
 •  Καταπολεμάει το αίσθημα της πείνας και ελέγχει το βάρος μας.
 •  Αυξάνει την διαύγεια.
 •  Καταπολεμάει την αϋπνία και μας βοηθά στο να έχουμε ήρεμο ύπνο.
 •  Το συνιστούμε ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά, πρωί και βράδυ μέσα στο γάλα τους, έτσι μπορούμε να τα προστατέψουμε από τις ιώσεις, καθώς επίσης και σε  υπερκινητικά παιδιά. Σε συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ και ιδιαίτερα σε αυτούς που παίρνουν φαρμακευτική αγωγή για  τον ύπνο.

Τρόπος χρήσης:  Σερβίρεται ζεστή ή κρύα όπως ακριβώς ο συμβατική σοκολάτα. Την διαλύουμε με νερό ή γάλα. Στα παιδιά μπορούμε να δίνουμε ένα ρόφημα το πρωί και ένα το βράδυ για θωράκιση της υγείας τους. Σε ανθρώπους με προβλήματα ύπνου συνιστούμε ένα ρόφημα σοκολάτας 1 ώρα πριν τον ύπνο. Σε περίπτωση που λαμβάνουν υπνωτικά χάπια και μόνο αυτά, τους παρακινούμε να τα διακόψουν κατά την διάρκεια της χρήσης των δικών μας προϊόντων για να μην αποδώσουν τον ποιοτικό ύπνο που θα τους προσφέρουν τα προϊόντα μας στα υπνωτικά χάπια! 
Μπορούμε να πιούμε όσες σοκολάτες θέλουμε δίχως να έχουμε κάποια παρενέργεια.• Η συσκευασία περιέχει 20 φακελάκια. 
• Περιεκτικότητα σε Ganoderma Lucidum 0.80% 
• Bάρος συσκευασίας 660 gr.


Oleaf Gano Rooibos Τσάι

Περιγραφή
Γενικά : Το τσάι της Gano excel είναι ένα ρόφημα με βάση το τσάι Rooibos ( Asphalathus Linearis), που προέρχεται από την Ν. Αφρική και σε συνδυασμό με το Ganoderma Lucidum αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό προϊόν. Απαραίτητη η χρήση από όλους τους ανθρώπους. 

Ειδικότερα : Το τσάι Oleaf της Gano Excel έχει ως βάση το κόκκινο Τσάι Rooibos (Asphalathus linearis), το οποία προέρχεται από τη Νότια Αφρική. Το Ganoderma lucidum Rooibos τσάι είναι επίσης γνωστό ως τσάι SOD (Superoxide Dismutase). Περιέχει την αποτελεσματική SOD ουσία που σε συνδυασμό με το εκχύλισμα Ganoderma Lucidum σε περιεκτικότητα 25%, αποτελεί το πλέον ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών από τον οργανισμό. Σερβίρεται ζεστό ή κρύο όπως ακριβώς το συμβατικό τσάι. 

Μπορεί να βοηθήσει :

 •  Στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.
 •  Τόνωση και ενέργεια.
 •  Βελτίωση της εγκεφαλικής λειτουργιάς.
 •  Αναζωογόνηση του οργανισμού μας.
 •  Προστάτη.
 •  Αρθρώσεις.
 •  Αποτοξίνωση.

Τρόπος χρήσης: Ένα φακελάκι σε 1,5 λίτρο ζεστό νερό. Αφήνουμε το φακελάκι για 20 λεπτά μέσα στο νερό. Θα πρέπει να καταναλώσουμε όλη την ποσότητα κατά την διάρκεια της ημέρας. Μπορούμε να το απολαύσουμε ζεστό ή κρύο. Μετά την χρήση δεν πετάμε το φακελάκι καθότι μπορούμε να το βάλουμε στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσουμε σαν μάσκα ματιών αφού βοηθά σε πρησμένα, κουρασμένα, κόκκινα μάτια και στους μαύρους κύκλους. 


 • Η συσκευασία περιέχει 20 φακελάκια. 
• Περιεκτικότητα σε Ganoderma Lucidum 100% 
• Bάρος συσκευασίας 90 gr.
Rooibos Tea: Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές του ιδιότητες


Το Rooibos Tea, ευρέος γνωστό ως "κόκκινο τσάι" προέρχεται από ένα θάμνο που καλλιεργείται στην περιοχή του Western Cape στην Νότια Αφρική.Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Τα πολύτιμα συστατικά του Rooibos Tea

To Rooibos Tea περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, στα οποία οφείλει τις θεραπευτικές του ιδιότητες.Τα σημαντικότερα από αυτά είναι: 
 • Φλαβονοειδή( ασπαλαθίνη,κερσετίνη, ρουτίνη, βανιλλικό οξύ, κα):Ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που θωρακίζουν τον οργανισμό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν από διάφορες παθήσεις.Διαθέτουν αντιιικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμεταλλαξογόνες ιδιότητες.
 • Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία(χαλκός, σίδηρος, κάλιο, ασβέστιο, ψευδάργυρος, μαγγάνιο και μαγνήσιο): Συστατικά ζωτικής σημασίας για όλες τις χημικές διεργασίες που πραγματοποιούνται στον οργανισμό. 
 • Bιταμίνες: Αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης C, που διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.Παράλληλα, περιέχει βιταμίνη Α και Ε.

Τα οφέλη του Rooibos Teα για τον οργανισμό

 1. Δεν περιέχει καφεΐνη, γι αυτό μπορεί να καταναλωθεί άφοβα από παιδιά και ενήλικες σε μεγάλες ποσότητες, έως 5-6 ποτήρια την ημέρα.Είναι κατάλληλο ρόφημα για εγκύους.Δεν προκαλεί αϋπνία, ευερεθιστικότητα, στομαχικές διαταραχές.
 2. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την υγεία του καρδιαγγειακού. Επιπρόσθετα, συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.
 3. Ανακουφίζει από στομαχικές διαταραχές.Είναι δε ιδιαίτερα ευεργετικό για βρέφη και παιδιά που πάσχουν από κολικούς ή στομαχικό πόνο. 
 4. Προλαμβάνει την εμφάνιση και εμποδίζει σημαντικά την εξάπλωση ορισμένων μορφών καρκίνου.
 5. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά συστατικά.
 6. Πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα, προάγει την υγεία των οστών.
 7. Διαθέτει ήπιες κατασταλτικές ιδιότητες, γι αυτό συνίσταται σε άτομα που πάσχουν από αϋπνία.
 8. Ανακουφίζει από διάφορες μορφές αλλεργίας.
 9. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες.
 10. Λειτουργεί ως βρογχοδιασταλτικό και ανακουφίζει από τα συμπτώματα του άσθματος.
 11. Βελτιώνει την πρόσληψη της γλυκόζης και έκκριση ινσουλίνης μετά από ένα γεύμα.