Ευκαιρία Καριέρας

Ξέρετε κάποιον που πίνει καφέ; Ο καφές δεν είναι πολυτέλεια… Είναι αναγκαιότητα !
Ο καφές καταναλώνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Eνα δισεκατομμύριο κατ εκτίμηση κούπες καφέ καταναλώνονται κάθε μέρα.
Τώρα μπορείτε να δώσετε την δυνατότητα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να αυτο-καταναλώνουν το πιο Υγιεινό καφέ σε χονδρική τιμή  αλλά παράλληλα να αποκτήσουν ένα μηνιαίο σταθερό και συνεχώς αυξανόμενο εισόδημα  απλά συστήνοντας και σε άλλους την δική τους συνήθεια-απασχόληση.

H πρόταση της GanoExcel
Πρόκειται για μια  επιχειρηματική ευκαιρία αφού χωρίς να αλλάξουμε τις καθημερινές συνήθειες του καταναλωτή, του προσφέρουμε μια σειρά προιόντων που βελτιώνουν Άμεσα την ποιότητα ζωής του μέσα από την ίδια του την συνήθεια.

Το δικτυακό marketing ΜLM (Multi level marketing) είναι ένας σχετικά νέος τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας που στην Ελλάδα λειτουργεί επίσημα βάση νόμου απο το 1993
 Υπάρχει επιτέλους ο τρόπος να κερδίζετε χρήματα χωρίς αφεντικά στο κεφάλι σας, και έχοντας όλον τον ελεύθερο χρόνο για τις δραστηριότητες που αγαπάτε.
Στην Gano Excel, πέρα από τις προσωπικές σας πωλήσεις,  αμείβεστε και με ποσοστά από το τζίρο που γίνεται στο δίκτυο συνεργατών που έχετε εντάξει στην ομάδα σας. 
Η Gano Excel σας παρέχει αυτόματα το δικό σας γραφείο online από όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών σας.

''Η επιτυχία έρχεται σε εκείνον που κάνει σήμερα αυτό, που οι άλλοι σκέπτονται να κάνουν αύριο''

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας 
στο e-mail: ganodermapowerhealth@gmail.com